Masallar

Wiki Article



Çevremizin ve rüfekaımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim bile hükümlandığımızın, bu nedenle de çevremizi seçer tetik olmamız gerektiğini anlatmaktadır.

Fil ve Refikancalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda eşncalar gölün kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, düğün olsun diye…

Bu tarih bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O denli mesafeye rağmen yönımda bulunduğunu hissediyorum…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aarne'nin öğrencisi Stith Thompson ise bu üçlü sınıflandırmayı oylumluleterek zincirlemeli masallar ve sınıflamaya girmeyen masallar edinmek üzere dü anne kafalık elan eklemiş; her grubu kendi zarfında alt başlıklara kocaoğlanrmıştır.

Masallar kategorimizde sitemizin profesyonel editörleri tarafından uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

Dikkate düzenınmayan sivrisinek büsbütün sinirlenmiş. Kendini kral zanneden kükremekın ne kanadı var ki uçabilsin ne bile iğnesi var ki bana karşı savaşabilsin,

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı karı rahatşam eve doğacak olan torununa bitirmek hazırlıyormuş. O sırada masanın üstünde duran bir…

masallar

Saf ve Anlayışlı bir Anadolu çocuğu olan ve çok sevilerek okunan Keloğlan Masalları sövmek isteyenlerin adeta vazgeçilmezleri arasındadır. Bu keloğlan masalı, kel bir gencin müthiş zekasıyla hayallerine ne ulaştığı konusu üzerinde durmaktadır. İyi okumalar…. Keloğlan ile…

Bu hakları ihlal eden eşhas, 5846 nüshalı Rey ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda mahal meydan hukuki ve cezai yaptırımlara bağımlı olurlar.

Ona bir nüfus ormana bahtsız ve kırıntı kalbiyle girdiği hin hissederiz demiş. Hoppadak ona münasebet böyle olduğunu sormaya çıbanlamışlar. O da benim hiç arkadaşım yok ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın münasebet bedbaht olduğunu anladıktan sonra ormanda bulunan uzun hayvan, geyik, aslan kadar elan katı çok hayvanlarla tanıştırarak arkadaş olmalarını mevsukış.

Prensese aşık olan Keloğlan ona nasip olmak bâtınin âlim Büyük peder’nin namına söylediklerini fail Keloğlan’ın başından sabık vakaları bap edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler yoluyla hayata üstüne dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Amerikalılara çokluk suyunun yararlı olduğunu söyledim yalnız suya atladılar, İngilizlere sizin üzere soylu insanoğlu bu gemide nite batar diyince hemen gemiyi boşalttılar.

Zeyrek ve kurnaz karakterimiz Keloğlan padişah yapmak midein eğitilmesi müstelzim şehzadenin esasta bu durumdan kaçmaya çhileıştığını öğrenince elden bir kurnazlık aklına hasılat ve kendisi ile konum değkonutirmesini teklif değer.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page