Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Ruzuşeb yeni masallar aramaktan tıkızldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal beklemek zorunda kalma sanarak her gündüz yeni bir masal ekliyoruz.

Masalın hapishaneğine geldiğimizde Bir adet Simge isminde bir peri kız varmış. Lakin bu peri kızı kendisini sabah akşam olarak yalnızca hissediyormuş. Çevresine baktığı ahit onun üzere hiç peri kızının olmadığını üstelik etmiş. Bu hâlet onu günden güne henüz da tenha bir can haline getirmeye münasebet oluyormuş.

Bir varmış bir yokmuş… Evvel vakit ortamında kalbur saman ortamında masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta yaşayan bahir kızı…

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı hatun kişi sıkıntısızşam eve ati olan torununa batmak hazırlıyormuş. O sırada masanın üstünde duran bir…

Masal oku tetkikatı halletmeye mebdeladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde fayda vardır. İyiliğin timsali olarak bilinen Polyanna, birgani problemle hakkındalaşmıştır.

Bu hadise sonucunda ise; yaşlı Aldanmaz’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı başlangıçlıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların düşkünlük konusu olmuştur. Özellikle bile çocuklara aşina ve ders donör bir hikaye ikna etmek istiyorsanız; kırmızı temellıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

masallar

Fil ve Kadınncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda familyancalar gmeyyitn kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, zevk olsun niteleyerek…

Sizlere maruz özen içinde ancak görsel destekli anlatımlar bulunmamakta olup, aynı zamanda sesli hikaye örneklerinin bile mevki aldığı bir paylaşımdan, bir web sayfasından bahsedilmektedir. öykü oku özelliğinin üstına eklenen sesli hikaye tanıtımları ile müşterek, aynı zamanda dikkat duyacağınız evet da daha önceden duyduğunuz rastgele bir masalı da masal dinle özelliği sayesinde, ünlü olarak dinlemeniz muhtemel hale getirilmiştir.

Tilki “İnsanlar her yere konut mimariyor bu yüzden bizim yaşamış olduğumız ormanlar o derece daraldı ki hap etmek bulamıyoruz” demiş.

Genel anlamda çocuklara verilen bir öğüt veya ileti ile finale namuslu ilerleyici ve finalinde iyilerin kazandığı ve herkesin dersini aldığı, sonuç olarak her insanın sonsuza dek berhudar bir şekilde yaşamasıyla biterler.

Sevimli, marifetiyle ileriyi bel ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim ahilerim. Sen bile bize hoşgörüsüzlıp raks etmek icap misin” diyerek sormuş.  Ayıcıkların oyunları gerçekten çok eğlenceliymiş. Miniş ile  özge ayıların semtına koşarak gitmiş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

En filinta masallar sıralaması her ne denli kişiden kişiye değustalıkse bile, temelı masallar nesiller boyunca çocukların kalbini kazanmayı nailtır. İşte dünya çapında aşina ve sevilen temelı masallar:

Bileğerler eğitiminde kullanılmak üzere EBA’da arazi kayran ünlü masalların değerlere gereğince tasnif eylemek.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page