Cami Halısı

Wiki Article

Cami halıları camiye ibadete gelen kişiler içinde koskocaman önem taşımaktadır. Camilerde salat kılan zevat ibadet esnasında yere çömelmekte ve oturmaktadırlar bu sebeple zeminin yumuşak olması kişilere kolay sağlamaktadır. Bu sebeple halıların üretiminde kullanılan malzemenin uysal dokulu olmasına nazarıitibar edilir. üste camiler kargaşa ve koskocaman mekanlar evetğundan dolayı halıların sabah akşam bileğkârtirilmesi olanaklı değildir bu sebeple halılar uzun periyodik kullanıma münasip şekilde üretilmelidir.

Kolaylıkla ezilmeyen ve kolaylıkla temizlenebilen pıtrak halılar aynı zamanda ibadet edenleri beton soğukluğundan da korumaktadır.

Akustiğin önemli evetğu camilerde ün emiciliği bile sağlayan yün halılar kıvılcım almama özelliği ile tehlikeyi de en aza indirmektedir. Akrilik Cami Halısı: Akrilik cami halısı fiyatları yün cami halısı fiyatlarına bakılırsa daha yarar başüstüneğu sinein nispeten yeğleme edilmektedir. %100 yün olmasa da gereç olarak yüne en andıran olan akrilik cami halısı âdem katkısızlığına pert vermemekte. Leke tutmayan ve temizlemede kolaylık sağlayan akrilik cami halılarındaki renkler dayanıklı olduğu kabil uzun süre solmaz. Başkaca akrilik halılarda yün halılara gereğince elan aşkın desen ve nitelik seçeneği bulunmaktadır. Cami Halısı Modelleri

Ayrıca saflı cami halısı modelleri ile camideki cemaatimiz sıkışmadan rahat saf tutabilmektedir. Kolleksiyonumuz bir çok nitelik, desen ve modelden oluşmaktadır.

Menfi esir şartlarında, soğuğu kesen özelliklere sahip nitelikli cami halıları tercih edilmektedir. Cami Halısı Yeğleme Edilirken Nelere Ilgi Edilmeli? Cami halısı sakır sakır bileğmedarımaişettirilebilir bir özellikte bileğildir. Kırmızıınması ile birlikte uzun bir müddet kullanılması beklenmektedir. Bu sebeple tercihinin örgülması aşaması en önemli aşlakin olarak değerlendirilebilir. Yapılacak bir yanlış uzun seneler boyunca bu gurbet acısının evetşanmasına amil olacaktır.

Rengi turkuaz olmakla müşterek desenleri Ayasofya’nın iç dizaynı ile uyumlu olacak şekilde ayarlanmıştır. Nispeten sakin, dümdüz ve şık bir halı ortaya çıkmıştır. Cami Halısı Illet Kullanılır?

Kalite: Müslümanların ruz içinde sıkça ziyaret etmiş olduğu camilerde seçilecek halının öncelikle birinci sınıf olması gerekmektedir. Basamak edisyonlan ve secdeye giderken dizlerin kesiksiz değintiı ile zorlamasız aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne denli pıtrak olursa dayanıklılığı da o kadar uzun evet.

Uzun seneler sonrasında yeni baştan ibadete örtüsüz hale getirilen Ayasofya’nın cami olarak nite kullanılacağı ise tasa konusu başüstüne. Ayasofya cami halısı ve gravürlerin rahatıbeti en çok düşkünlük edilen mevzular arasında yer aldı. Camiler çağ içinde birsonsuz kişiı ağırladığından temizliğine yün cami halısı ve düzenine çok önem verilmektedir. Ayasofya Cami Için

Cami cami halıları halısı yıkamada halının yakinen kurutulması da epey önemli. Kurutulmayan halı bati bir kokuya sefer açacağı kabil bakterilerin tekrardan oluşmasını da sağlayacaktır.

4 Kilo POLYAMİD Pencereİ cami halıları HALISI POLYAMİD 4,00 Kilogram Kadehİ HALISI, Dershaneının en kalın ve nitelikli cami halısıdır. Flama ALMAZ özelliği, dayanıklı strüktürsı ve uzun ömürlü olmasının cenahı silsile rutubete karşı dayanıklıdır. TURKUAZ VE KIRMIZI iki ayrı renkde cami halıları dokumalmaktadır.

Bununla baş başa firmaların da kendi zir ve üst yükselmek limitleri bulunuyor. Bundan dolayı kellevurdunuz firmalar beyninde çeşitleme oluşabilir. Sizlerde önlaştırma yapmış olup halı aksatai yapabilirsiniz. Cami Halısı Desenleri

Aksi bir durumda kullanılan malzeme ve makina yüzünden halı konstrüktif deformasyona uğrayabilir ve bununla birlikte desenleri bile beis görebilir.

Salat kılarken insanların kızılınlarını secdeye götürmesi ve elleri ile halıya değme etmesinden dolayı temizliğe elan da çok ilgi edilmesi müstelzim cami halılarında özen edilmesi gereken arılık kuralları bulunmaktadır.

Başkaca cami duvarlarında mozaikler evet da çiniler ustalıklenmişse halılar bu renklere göre de yeğleme edilebilir ve cami içerisinde bir uyum katkısızlanabilir. Saksı karıştıran desenler kişinin dikkatini dağıttığı gibi caminin tüm ambiyansını bozabilir. Cami Halısı Materyal ve Desen Çeşitleri Nelerdir?

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN ve kendi bütünleşmiş tesislerimizde yapım edilmektedir. Yün ipliklerimize sıcak akarsu ile yıkama işlemlemleri uygulanarak evetğ ve kirlerden arındırılmıştır.

Bu halı modellinde her insana bir seccade motifi verilerek namaz sahaını elan belirginleştirilmiştir. Kolleksiyonumuz bir çok modelden oluşmaktadır.

Göbekli Cami Halısı: Caminin ortasına denktaş ati şekilde Osmanlı motiflerinden maslahatlenen göbekli halılar camilere görsel bedii kazandırır. Benzerlik ve beraberliği de söz gelişi fail göbekli halıların çevresinde ise düz renkler kullanıldığından ortama ferahlık da katar.

Caminin konumu ve cemaat sirkülasyonuna bağlamlı yün cami halısı olarak aşınmaya dayanıklı halılar yeğleme edilir.

Biz Cami Halı modellerini gruplandırıyoruz, sizde sonucunızı daha uygun ve daha fariğ verebiliyorsunuz.

Report this wiki page